bann_2000px
AFTERSHOCK feat.Ivana Kindl – new single!
Vokalistica moćnog i raskošnog glasa i dvojica vrsnih intrumentalista u potrazi za prvom pjesmom u koju će unijeti svoj talent i iznijeti je na svoj način zaustavili su se kod kralja funka.

Dino Dvornik objavio je 1990. godine danas kultni album „Kreativni nered“ i upravo je pjesma s tog albuma mjesto s kojeg kreće novi projekt na hrvatskoj glazbenoj sceni. Ono što je počelo kao igra – otkrivanje nepoznatoga i spajanje nespojivog – koja je rezultirala za nagradu Porin nominiranim instrumentalnim albumom „Aftershock“ danas postaje bend s prvim singlom.

„Nisam mogla s njim“ novo je čitanje Dvornikove poetike, a eterični vokal Ivane Kindl, dobitnice dva PORINA čije su pjesme zadnjih godina među najemitiranijima u radijskom eteru, na novu razinu diže skriveni dragulj s albuma „Kreativni nered“.

Kindl, Rašić i Buhin poznata su imena i stari suradnici u novoj glazbenoj avanturi – obrada koju su iznijeli zvuči kao posve nova pjesma – svježe i plesno žensko čitanje Dina Dvornika znači samo da će ovaj trojac sve čega se dotakne pretočiti u radijski hit (Croatia Records).

Dvojac Mario Rašić i Nebojša Buhin nastavljaju svoju uspješnu suradnju pod nazivom AFTERSHOCK te su se ovaj put odlučili pojačati vokalom Ivane Kindl. Album u nastajanju ima radni naziv "Love Radio", a obuhvaća cover verzije nekih ovom trojcu dragih pjesama.


Ivana i dvojac iz Aftershocka dugo se poznaju te je dosadašnji odabir pjesama bio prirodan - radi se o generacijskim poveznicama i o senzibilitetu koji sve troje dijele, više nego nastojanju da se obrađuju hit pjesme. Poveznica pjesama je ljubav, a Aftershock ih aranžira u svom specifičnom maniru. Kao prvi singl izabrana je pjesma Dine Dvornika "Nisam više mog'o s njom" za koji je spot napravio Damir Štrbe.

Na pjesmi sudjeluju: Mario Rašić - bas gitara, Nebojša Buhin - gitara, Ivana Kindl - vokal, Abel Kovačević - bubnjevi, Jurica Leikauff - klavijature. Aranžman potpisuje Aftershock.